Smaakmakers
Wil je leren koken en samen met een kok en andere kinderen heerlijke gerechten maken op onze boerderij? Onze keuken staat vol met potten, pannen, kruiden en ingrediënten om twee heerlijke menu’s te koken. Die neem je ‘s avonds mee naar huis om aan je familie te laten proeven. Plezier, smaak en presentatie staan centraal.
Tussendoor zijn er natuurlijk (lekkere) pauzes en kun je spelen op/rond de boerderij.
Kom je proefdraaien in ons proef dagkamp?
Op 21 en/of 22 augustus organiseren wij een dag-kamp op de boerderij.
Kinderen van 7-12 jaar kunnen 2 dagen lang koken en spelen op de boerderij in Amstelveen.
Wij willen kinderen laten ervaren hoe leuk het is om te koken. Niet alleen om samen een heerlijke maaltijd te bereiden maar ook om spelenderwijs verschillende talenten en zintuigen te gebruiken zoals creativiteit, ruimtelijk inzicht, samenwerking, motoriek, tast en reuk.
Dit alles in onze gezellige keuken op de boerderij en natuurlijk volgens de visie van Boerin en de Kok: gezond en duurzaam.
En: ze nemen ze ook nog eens een heerlijk zelfgemaakte maaltijd voor 4 personen (2 volw / 2 kids) mee naar huis.
Wanneer: 21 en/of 22 augustus
Voor wie: kinderen van 7 t/m 12
Prijs: € 75 per dag. Introductieprijs € 59 per kind per dag. Is dit bedrag een
bezwaar? Neem dan contact op om te kijken hoe we het toch mogelijk kunnen maken.
Aantal: max. 12 kinderen
Begeleiding: 2 begeleiders
Inclusief: lunch, maaltijd mee naar huis (2 volw / 2 kind), receptenboekje
Inschrijven: inschrijfformulier of scroll naar onder
Meer info: Martijn 0641222373
Programma dag 1
09.30 uur – 10.00 uur inloop
10.00 uur uitleg, thee, koekjes
10.15 uur koken – veilig en mooi groentes snijden / bouillon maken / cake bakken
12 uur lunch en buitenspelen
13 uur koken – pasta maken – pasta saus
15.30 – 16.00 uur ophalen en maaltijd voor 4 personen mee naar huis
Programma dag 2
09.30 uur – 10.00 uur inloop
10.00 uur uitleg, thee, koekjes
10.15 uur koken – broden maken / mayonaise maken
12 uur lunch en buitenspelen
13 uur koken – soep maken / brood bakken / aioli maken
15.30 – 16.00 uur ophalen en maaltijd voor 4 personen mee naar huis
Inschrijven smaakmakers